Fikret Orman yönetiminin defans oyuncusu ihracatı tüm hızıyla devam ediyor. Beşiktaş ta son satılan defans oyuncusu Mitrovich oldu.
Yıllar önce rakip defans çöplüklerini alan Beşiktaş öyle ders çıkarmış ki artık ne rakiplerinden oyuncu alıyor ne de kar etmeden satıyor. 28,9 milyon euroyu 3 yılda kasaya koydu ve hala oyuncularına talipler var. 2 yıl önce kadroya katılan Hırvat oyuncu Mitrovich kiralık gönderildiği Belçika takımı Brugge e satıldı.
3,9 milyon Euro karşılığında satıldığı belirtilen oyuncu istenilen performansı verememişti. 4,5 milyon euro olan satın alma opsiyonu demek oluyor ki pazarlıkla düşürülmüş durumda.
Stopersiz Beşiktaş
Sezon sonunda sırp oyuncusu Tosiç, Çin’e 5 milyon euroya satılmıştı. Mitrovich te gitti elde var PEPE. Yönetimin Ersan Adem Gülüm ile görüştüğü ve bonservissiz transfer etmesi bekleniyor. Vida dünya kupasında yıldızını parlattı ve %99 ihtimalle Premier ligi ekiplerine satışı gerçekleşecek. Yönetimin nasıl bir transfer stratejisi içinde olacağını zamanla göreceğiz.